Uitgaan

ZomerBieb bij KopGroep Bibliotheken

Advertentie:

Noordkop – KopGroep Bibliotheken organiseert deze zomer weer een reeks activiteiten voor kinderen als onderdeel van de ZomerBieb. Vanaf 22 juli kunnen kinderen deelnemen aan uiteenlopende activiteiten in verschillende locaties, zoals Bibliotheek Julianadorp en Nieuw Den Helder, waar natuurgids Marcel Wijnalda kinderen meeneemt in de wereld van wonderlijke wormen.

De ZomerBieb heeft voor ieder wat wils: kinderen kunnen hun bouwvaardigheden testen tijdens het legofestijn, schaken leren, robots programmeren, en nog veel meer. Ook zijn er speciale activiteiten zoals schaakworkshops, spelletjesochtenden, en knutselsessies waar kinderen bijvoorbeeld knikkerzakken kunnen maken. De activiteitenreeks wordt afgesloten met de kindervoorstelling ‘Alle Dagen Feest’ door Tijl Damen op 27 augustus in Bibliotheek School 7 en Bibliotheek Texel.

Ook is er Voorlezen XL voor de jongste kinderen (twee tot zes jaar), waarbij ze na het voorlezen samen kunnen knutselen. De ZomerBieb staat open voor kinderen vanaf acht jaar en deelname aan de meeste activiteiten is gratis, maar aanmelden is noodzakelijk. Meer informatie over de ZomerBieb is te vinden op de website van KopGroep Bibliotheken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button