Uitgaan

Avond over veilige dijken

Advertentie:

Bestuurder Veenman van Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier komt maandagavond 16 september, op uitnodiging van het Katholiek Vrouwengilde, naar dorpshuis “Ons Tweede Thuis” te Slootdorp.

Veilige dijken, schoon én voldoende water zijn van levensbelang, de polderbewoners weten dat als geen ander. Met veel kennis van zaken en steeds weer nieuwe technieken waakt het Waterschap, een zelfstandige overheid, over mens en natuur. Bestuurder Veenman doet uit de doeken wat zich achter de schermen, dag in, dag uit, afspeelt om het waterbeheer vakkundig te regelen.

Een avond dus om veel van op te steken en waar behalve de leden zeker ook heren en anderen in geïnteresseerd zullen zijn. Toegang voor leden is, behalve de consumpties, gratis. Belangstellenden betalen naast de consumpties 3 euro entree. De aanvang in “Ons Tweede Thuis” aan de Pastoor Braakstraat 1 te Slootdorp is maandag 16 september om 19.30 uur.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button