Den Helder

D66 wil weer een netjes Van der Vaart Plantsoen

Advertentie:

D66 Den Helder wil dat onderzocht wordt wat het kost om het Van der Vaart Plantsoen in De Schooten een complete opknapbeurt te geven. “Het park moet er straks weer netjes uitzien”, zegt raadslid Henk Mosk. D66 ziet ook graag de onlangs weggehaalde nettenconstructie, een speelplek, terugkeren.

In veel verkiezingsprogramma’s kwam een verbeterslag voor het Van der Vaartplantsoen voor, maar tot nu toe is alleen de nettenconstructie weggehaald. De bankjes die er ooit omheen waren geplaatst staan er nog, maar hebben nu geen echte functie meer. Verder begint het deel dat aansluit op het standbeeld van Van der Vaart “op een onbegaanbare wildernis te lijken”, aldus Mosk.

In een motie, die maandagavond 16 september tijdens de raadsvergadering wordt behandeld, wordt opgeroepen te inventariseren wat het opnieuw aanbrengen van de nettenconstructie kost en tevens wat het kost om het gehele park er weer perfect uit te laten zien.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button