Sport

DOK Toer fietst naar Onderdijk

Adverentie

DOK TOER, de toerfietsafdeling van HRTC DOK in Den Helder, organiseert zondag 15 september een fietstocht “Onderdijk”.

Het gaat om een rit van honderd kilometer in groepsverband met als bestemming Onderdijk. De tocht start om 9.00 uur bij de kantine van HRTC DOK op het wielerterrein aan de Guldemondweg in De Schooten. Onderweg wordt gestopt voor een korte rustpauze en kop koffie. Een goede gelegenheid om kennis te maken met het fietsen in een groep.

Er is geen voorinschrijving. De leiding van de tocht is in handen van een ervaren toerfietser. Samen uit, samen thuis is de belangrijkste regel. De snelheid (25-28 kilometer/uur) wordt onderling afgestemd. De fietshelm is bij DOK verplicht. Iedereen is welkom DOK-lid of niet. Terugkomst op DOK verwacht tussen 14.00 en 15.00 uur.

Informatie: Annemiek Bakker c.a.bakker@quicknet.nl
Zie ook de website van DOK www.hrtcdok.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button