Hollands Kroon

Eet mee tijdens het Ontmoetingsdiner in Wieringerwaard

Na enkele maanden van voorbereiden staan de medewerkers van het Dorpshuis de Oude School in Wieringerwaard klaar om op 27 september gasten van het eerste driegangen ontmoetingsdiner te verwennen.

Het ontmoetingsdiner is bedoeld voor mensen die vaak alleen eten en het gezellig vinden eens anderen te ontmoeten en samen te eten. Ook gezinnen, waarvoor het soms niet makkelijk is om gezellig uit eten te gaan, zijn van harte welkom.

De maaltijd wordt geserveerd in de Grote Zaal van dorpshuis de Oude School. Deelnemers aan het diner zijn daar op 27 september vanaf 17.30 uur welkom. Vooraf aanmelden is wel noodzaak en dat moet voor 22 september en kan bij Annie Luik, tel. 06-55700701 of Ria Burgmeijer, tel. 0224-290967. Aanmelden per e-mail kan ook, via ontmoetingsdinerww@gmail.com. De kosten van het ontmoetingsdiner zijn (inclusief een drankje) € 7,50 per persoon. Kinderen tot 12 jaar betalen 5 euro.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button