Den Helder

Feestelijke opening buurtrestaurant “De Beukennoot”

Advertentie:

Voor buurtbewoners met een kleine beurs die gezellig samen willen eten, wordt in Buurthuis de Beuk in Den Helder op 25 september Buurtrestaurant de Beukennoot geopend. Die feestelijke gebeurtenis vindt plaats om 18.00 uur.

Om de opening te vieren en kennis te maken met de kookgroep en de gastvrouwen, stelt het bestuur de eerste maaltijd gratis beschikbaar. Wie daar gebruik van wil maken, dient zich op te geven via ( 06) 20 04 93 99.

Vanaf 2 oktober wordt elke woensdagavond een maaltijd geserveerd tussen 18.00 en 19.30 uur in het restaurant. Inloop vanaf 17.30 uur. De kosten bedragen € 7.00 per maaltijd. Voor kinderen en minima ((110% )bijstandsnorm € 4,50. Aanmelden voor de maaltijd kan elke maandag van 12.00 uur tot 16.00 uur op telefoonnummer (06) 20 04 93 99.

Activiteiten
Buurthuis de Beuk breidt momenteel haar aanbod uit met activiteiten en diensten waar in de buurt behoefte aan is. Deze activiteiten en diensten worden samen met buurtbewoners opgezet en uitgevoerd; professionals ondersteunen. Het buurtrestaurant is de nieuwste activiteit in de Beuk.

Voor meer informatie over het aanbod van activiteiten en diensten in de Beuk kan een kijkje genomen worden op www.buurthuisdebeuk.nl en op de Facebook-pagina van Het Buurtcollectief.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button