NieuwsRegio Noordkop

Gratis App Regio Noordkop nu beschikbaar!

Advertentie:

De nieuwe app van de lokale streekomroep Regio Noordkop is zojuist verschenen in de Google Play Store. Hij is dus vanaf nu te downloaden en te installeren op alle Android telefoons en apparaten. De app voor IOS volgt zo spoedig mogelijk. Uiteraard is de app geheel gratis!

De app toont het nieuws van de website, de programmering van de afzonderlijke radiokanalen van RTV Noordkop en LOS Den Helder en uiteraard nog veel meer. Een bericht sturen aan de redactie of de studio, snel naar de Facebookpagina, live radio luisteren of tv kijken, het kan allemaal.

De Regio Noordkop app is helemaal nieuw, dus wellicht zijn er nog dingen die niet helemaal juist werken. Wie iets tegenkomt dat nog verbetering behoeft kan dat melden via hoofdredactie@regionoordkop.nl en dan worden die zaken in de eerste update verholpen.

Download de gratis app voor Android via: https://play.google.com/store/apps/details?id=nl.regionoordkop

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button