Cultuur/Natuur

Herfsttour door Nieuw Mariëndal

Adverentie

Als de herfst begint op 21 september, is er van alles te zien in de natuur. Tijd voor een herfsttour met Landschap Noord-Holland vanaf De Helderse Vallei!

Wandel mee door Nieuw Mariëndal, een natuurgebied van Landschap Noord-Holland, en ontdek de herfst. In dit gebied lopen Schotse Hooglanders, grote grazers en prachtige dieren. Onderweg vertelt een gids van Landschap Noord-Holland van alles over de vogeltrek, de natuur en over waarom en hoe de Schotse Hooglanders hier leven.

De excursie vindt plaats op zaterdag 21 september. De excursie wordt twee keer georganiseerd voor verschillende doelgroepen: de wandeling voor volwassenen is van 13.00 tot 14.30 uur. De wandeling voor gezinnen met kinderen vanaf 6 jaar (in verband met de lengte van de wandeling) duurt van 15.00 tot 16.30 uur. Deelname kost € 2,50 per persoon en aanmelden kan via of 0223 612 555 of via www.deheldersevallei.nl/agenda.

Deze excursie wordt georganiseerd door De Helderse Vallei in samenwerking met Landschap Noord-Holland.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button