Hollands Kroon

Nieuw seizoen voor Vrouwen van Nu Wieringen

Advertentie:
Het nieuwe seizoen voor Vrouwen van Nu Wieringen staat voor de deur.
Het nieuwe seizoen voor Vrouwen van Nu Wieringen staat voor de deur. Het programma biedt een diversiteit aan bijeenkomsten, bezoeken en activiteiten. Vrouwen van Nu verbindt vrouwen met elkaar en de samenleving.

Verbinding en ‘van alle markten thuis zijn’, maakt Vrouwen van Nu tot de boeiendste vrouwenvereniging in Nederland. Een vereniging die bovendien maatschappelijk zeer betrokken en relevant is, door de vele activiteiten en samenwerkingsverbanden met andere organisaties, die bijdragen aan een betere leefomgeving en samenleving.

Het nieuwe seizoen wordt afgetrapt met een High Tea met vakantieverhalen op 18 september. Het belooft een gezellige en informele bijeenkomst te worden. De Leeskring start op 17 september met het boek “Post voor mevrouw Bromley”, een aangrijpende roman over ouders en kinderen in tijden van oorlog. Een verhaal over moed en lafheid, hoop en vriendschap, gemis en verlangen. De Leeskring komt eens in de zes weken bij elkaar om een gelezen boek te bespreken.

Handwerkgroep
BinnensteBuiten is dit jaar het thema voor de Handwerkgroep. Wie van handwerken houdt is van harte welkom om eens kennis te komen maken. De groep komt eenmaal per veertien dagen samen. Tijdens de bijeenkomsten worden specifieke handwerktechnieken onderhanden genomen. Elk jaar staat er een andere techniek in de schijnwerper. Jaarlijks wordt er geëxposeerd tijdens de provinciale Textielkunst tentoonstelling in Schoorl.

Vrouwen van Nu Wieringen staat open voor nieuwe initiatieven van mensen binnen en buiten de vereniging. Nieuwe leden worden van harte verwelkomd en kunnen direct actief worden en deelnemen aan tal van activiteiten. Kijk voor meer informatie op www.vrouwenvannu.nl/wieringen of mail naar vrouwenvannu.wieringen@gmail.com.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button