Cultuur/Natuur

Start Verteltheater in Middenmeer

Advertentie:

Cultuur binnen de Dijken start met een nieuw verteltheaterproject voor zestigplussers uit Hollands Kroon. Het thema is Vuur. Vuur verwarmt, verzengt, dooft, laait op. Vuur schrikt af, trekt aan, vernietigt, creëert, verleidt, bedreigt. Vuur smeult, slaat uit, verbindt, verstikt. Vuur inspireert, spreekt tot de verbeelding, maakt sprakeloos, boezemt ontzag in en is onmisbaar. Vuur is, bestaat, blijft. Vuur is van mensen, voor mensen, tussen mensen.

Stichting Cultuur binnen de Dijken is op zoek naar senioren die met elkaar onder professionele begeleiding van regisseur/storyteller Niek Vink in drie maanden een verteltheatervoorstelling met dit thema willen gaan maken en laten zien op verschillende plekken van de boerderij van de fam. Kerckhaert in Middenmeer. Een bijzondere locatie die zeker zal inspireren tot mooie vertellingen.

Repetitiedagen (14 x): vrijdagochtend 13 september t/m 13 december van 10:00 tot 12:00 uur
Voorstellingen: zaterdag 14 december en zondag 15 december
Locatie: Oudelanderweg 25, Middenmeer (boerderij familie Kerckhaert)
Kosten: €100,- (inclusief 21% BTW)
Opgeven: stichting@cultuurbinnendedijken.nl / 06-19505135
Meer info: www.cultuurbinnendedijken.nl
Een fysiek gebrek hoeft geen hindernis te zijn voor deelname en ervaring is niet nodig, maar wel plezier en inzet om het project tot een succes te maken.
Voor wie graag mee wil doen, maar de kosten of vervoer een probleem zijn, neem dan contact op met productieleider Irene van Oers: 06-19505135.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button