Sport

PUK team wint sextetten toernooi Entre Nous

Den Helder – Het sextetten toernooi bij Jeu de boules vereniging Entre Nous werd op zaterdag 5 september gespeeld. Het Sextetten is een toernooi waarbij een team uit zes spelers bestaat.

Vanwege de corona konden er maar acht teams aan meedoen die door loting verdeeld werden over twee poules. Er waren ook twee teams van buitenaf, een van LMI uit Zuid-Scharwoude en een PUK team uit Haarlem. Fel, maar sportief werd gestreden om de punten, met verrassende uitslagen.

De een was meer in vorm dan de andere en er werd Tété á Téte, doublet en triplette gespeeld. Eerst werden drie voorronden gespeeld waarin verrassingen vielen te noteren. Daarna werd gestreden om de ereplaatsen.

In de finale stond LMI tegenover PUK en het werd een spannende finale, waarin PUK aan het langste eind trok en het sextetten toernooi won. De tweede plek is veroverd door LMI en derde werd het Team van Entre Nous.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button