Kunstzin Artistry biedt nu ook Twirling aan

Julianadorp – Op zoek naar een leuke combinatie tussen dans en sport? En in een leuk team? Dan is het goed toeven goed bij Kunstzin. Naast het Colorguard doet Kunstzin nu ook aan Twirling. Afgelopen maanden heeft het instructie-team veel technieken geleerd en zijn er weer klaar voor om deelnemers dit allemaal te leren.

Tijdens de Colorguard-trainingen wordt geleerd hoe omgaan met een vlag, rifle (houten geweer) en een sabel, waarnaast ook de Baton alle technieken van de Twirling aan bod komen. Met Twirling kan solo of in een groep worden deelgenomen aan officiële wedstrijden. In de huidige groep kunnen nieuwe leden worden opgenomen.

Print de flyer
Print vanaf de website de nieuwe flyer en doe vier keer gratis mee. De trainingen zijn op de maandagavond van 18:30 uur tot en met 19:30 uur in de Kunstschuur aan de van Foreestweg 85-b. Voor info kan contact worden opgenomen met voorzittermvkunstzin@ziggo.nl of 0623372230. Deelname is mogelijk vanaf de leeftijd van vier jaar, ook oudere kinderen of volwassenen zijn van harte welkom. Het is een sport voor jongens en meisjes.

Exit mobile version