Hollands KroonJeugdSchagen

Vette workshops voor jeugd op skateparks

Advertentie:

Schagen/Hollands Kroon – Sport en cultuur komen samen op het Urban Experience. Een complete dag vol workshops in Schagen en eentje in Anna Paulowna, respectievelijk op zaterdag 18 en 25 september. Zodat alle jongeren zich kunnen vermaken met en bekwamen in BMX’en, skateboarden, freerunning en stuntsteppen. De activiteiten worden georganiseerd door Team Sportservice en LINK projecten voor jeugd vanaf 10 jaar.

“We organiseren steeds vaker activiteiten samen met LINK projecten. Die samenwerking is mooi, omdat we zo meer kunnen aanbieden voor de jeugd. Eerder lag de focus iets meer op kinderen, maar sinds corona proberen we ook voor jongeren mooie activiteiten neer te zetten. Omdat we weten dat zij het juist zo nodig hebben. Het is goed voor ze om lekker bezig te zijn, te bewegen en onder elkaar dingen te ondernemen”, licht Manon Verblaauw van Team Sportservice de workshops met LINK toe.

Kennismaken
De workshops op deze twee zaterdagen zijn daarom speciaal voor jeugd van 10 tot en met 14 jaar. Sommige vanaf 13 jaar zonder leeftijdslimiet. “Wij zorgen voor de materialen, dus daar hoeven ze zich geen zorgen over te maken. Het gaat ons erom dat ze een leuke workshop krijgen en op een speelse en actieve manier kennismaken met allerlei sportieve activiteiten”, licht Katy Taylor van jongerenwerk LINK toe.

De eerste workshops beginnen op beide skateparks om 10.00 uur. De laatste start om 14.00 uur. Er zijn twee workshops per tijdsblok. Het skatepark in Schagen is te vinden aan de Trambaan-Oost 1. Die in Anna Paulowna ligt aan de Randweg. Aanmelden is verplicht.

Aanmelden
Voor een van de workshops in Anna Paulowna kan dat via: https://www.noordhollandactief.nl/activiteiten?gemeente%5B0%5D=126&sort=name&zoeken=urban Wie mee wil doen in Schagen meldt zich aan via: https://www.noordhollandactief.nl/activiteiten?gemeente%5B0%5D=124&sort=name&zoeken=urban Meer informatie is verkrijgbaar bij Manon Verblaauw van Team Sportservice: mverblaauw@teamsportservice.nl of Katy Taylor van LINK: katy@linkprojecten.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button