Politiek

Politieke fractievergaderingen Hollands Kroon

Adverentie

Hollands Kroon – Politieke partijen van links tot rechts in de gemeenteraad houden regelmatig een openbaar toegankelijke fractievergadering. Inwoners, bedrijven en instellingen die de voorbereiding willen bijwonen zijn welkom, en kunnen zich aanmelden per e-mail.

LADA luistert
LADA houdt maandag 18 september een openbare fractievergadering in Leven van de Wind op de Oosterterpweg 12 in Wierigerwerf, aanvang 20.00 uur.
De agenda van de raadsvergadering van 21 september wordt behandeld. Wie wil komen inspreken over een onderwerp of met de fractie in gesprek wil, is welkom en kan zich vooraf aanmelden bij fractiesecretaris Peter Couwenhoven, 06-25311671 of fractielada@lada.nu

Fractieoverleg GroenLinks
Op woensdag 13 september 2023 van 19.30 tot 22.00 uur is men welkom bij het openbare fractieoverleg van GroenLinks Hollands Kroon in De Havenboet op de Havenkade 3A in Den Oever.
De GroenLinks-fractie bespreekt de onderwerpen van de raadsvergadering van 21 september en als actueel thema staan de aankomende tweede kamerverkiezingen op de agenda.

Wie wil inspreken over iets dat op de raadsagenda staat of over iets anders, kan dat vooraf melden via groenlinks.hollandskroon@xs4all.nl

Een aantal agendapunten die op de raadsagenda staan: Strategie Duurzaamheid 2023-2026, krediet verbouwing Kroondomein, financiële verordeningen, het meerjarenplan Veiligheid 2023-2027 en de klachtenregeling voor de gemeenteraad en griffie.

Kijk voor de lokale politieke agenda op: Hollandskroon.bestuurlijkeinformatie.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button