Den HelderVideo

Volop wateractiviteiten bij kennismakingsdag Scouting Jutters Willemsoord (video)

Adverentie

Den Helder – Het nieuwe scoutingseizoen is begonnen voor Scouting Jutters Willemsoord. De organisatie wil graag een hoop nieuwe enthousiaste leden en daarom werden twee kennismakingsdagen georganiseerd. Willemsoord vormde zaterdag het decor van een uitgebreid aanbod wateractiviteiten.

Scouting Jutters Willemsoord merkte de laatste weken op dat de scoutingvereniging niet heel bekend was in Den Helder. Ze willen graag meer leden en kennismakingsdagen moeten bijdragen aan de zichtbaarheid van de scouting. De eerste vond begin september plaats op de wijkmanifestatie in De Schooten. Daar kon gezeild en geklommen worden en was er ook een kampvuur. Eén week later, zaterdag 9 september, werd de tweede kennismakingsdag georganiseerd. Ditmaal bij Willemsoord. Onder andere Levend Zeeslag, Vlottenrace en de Walvisjacht stonden op het programma.

Jelle en Bjorn zijn twee leden van de vereniging en zij hebben het enorm naar hun zin: “De gezelligheid is het allerleukst. Op een meer in een bootje met z’n allen”, aldus Bjorn. “Het is altijd wel gezellig, en als er dan toch iets gebeurt, is het na tien minuten weer gezellig”, aldus clublid Jelle. De leukste herinnering van Jelle is de doping. Mensen die zich bij de vereniging aansluiten worden namelijk gedoopt: “Mijn doopnaam is Koppie Krauw”, aldus Jelle. “Die van mij is Giegel”, vervolgt Bjorn.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button