Hollands Kroon

Beursvloer Hollands Kroonse Uitdaging

De Hollands Kroonse Uitdaging organiseert woensdag 20 november in de Cultuurschuur te Wieringerwerf een Beursvloer. Daar komen bedrijven en organisaties samen om te bekijken wat ze voor elkaar kunnen betekenen. Aanmelden is nog mogelijk.

Iedereen die een bedrijf heeft, betrokken is bij een vereniging, stichting of andere organisatie kan meedoen aan de Beursvloer. Op de vloer kunnen hulpvragen worden geuit, waarna anderen direct hulp kunnen aanbieden. De “Beursvloer Hollands Kroonse Uitdaging” is woensdag 20 november van 16.00 tot 18.30 uur.

Wat gebeurt er op de Beursvloer?
De Beursvloer is de plek waar bedrijven, organisaties, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Wat de één over heeft of graag aanbiedt, heeft voor de ander meerwaarde en andersom. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten organisaties deals in de vorm van matches. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De onderlinge afspraken leggen beide partijen vast in een samenwerkingsformulier.

Bezoekers en deelnemers ontmoeten bij de Beursvloer ondernemers en organisaties uit Hollands Kroon die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Denk aan hulp bij juridische zaken, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of hun eigen contacten benutten voor een organisatie. Als dank voor het aanbod levert de vereniging of stichting een tegenprestatie. Zo wordt een match een gelijkwaardig partnerschap.

Maak een match!
Bij een vereniging of stichting gaat veel tijd zitten in het organiseren van activiteiten, verlenen van allerhande diensten en het aansturen van de vrijwilligers. Vaak is het lastig om uw organisatie te verbeteren of (extra) fondsen te werven. Misschien is er incidenteel behoefte aan een ruimte, middelen, training, ondersteuning of advies op een bepaald gebied? Dan kan de Beursvloer een uitkomst zijn!

Tijdens de energieke, anderhalf uur durende Beursvloer zijn de vertegenwoordigers van de verenigingen en stichtingen en de ondernemers zelf aanwezig. Iedereen loopt rond en kan andere aanwezigen aanspreken om vraag en aanbod uit te wisselen. De Beursvloer is dé perfecte plek om contact te leggen met het bedrijfsleven, clubs, verenigingen, stichtingen en maatschappelijke organisaties.

Meld de organisatie snel aan. Om deel te nemen aan de Beursvloer is aanmelden verplicht. Aanmelden kan per mail bij Edwin Wittink, de manager van de Hollands Kroonse Uitdaging, mailadres info@hollandskroonseuitdaging.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, hoofdredacteur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via hoofdredactie@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button