Cultuur/Natuur

Dierenquiz bij de Helderse Vallei

De herfst is begonnen op 21 september. Tijd om wat meer te ontdekken over het leven van de dieren die om ons heen leven. Dieren gaan zich in de herfst klaarmaken voor de komende winter. Sommige dieren trekken weg uit ons land, andere houden een winterslaap en weer andere dieren komen juist naar ons land toe.

Op zaterdag 19 en zaterdag 26 oktober kunnen kinderen meedoen met de dierenquiz bij De Helderse Vallei en zo ontdekken hoe dieren de winter door komen. De quiz is tussen 11.00 en 16.00 uur op te halen in het bezoekerscentrum. Deelname is gratis en vooraf aanmelden is niet nodig.

De Helderse Vallei is te vinden bij de Donkere Duinen. Meer informatie op www.deheldersevallei.nl

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button