Uitgaan

Instructie Verantwoord Alcoholschenken

Advertentie:

Vrijwilligers kunnen op dinsdag 22 oktober deel nemen aan de instructie verantwoord alcohol schenken. Deze korte training is bedoeld voor vrijwilligers die tijdens hun werkzaamheden in buurthuis, sportvereniging of club alcohol schenken.

Instructie Verantwoord Alcoholschenken
Barvrijwilligers doen belangrijk werk. Zij zorgen ervoor dat iedereen kan genieten van een lekker hapje en een drankje. Dat brengt ook een grote verantwoordelijkheid met zich mee. De Instructie verantwoord alcohol schenken biedt barmedewerkers de kennis om op een goede manier met die verantwoordelijkheid om te gaan. Voor het uitvoeren van deze werkzaamheden is het behalen van het certificaat “Verantwoord alcohol schenken” verplicht.

Het certificaat ‘Verantwoord alcohol schenken’ wordt na afloop van de training naar de deelnemers gestuurd.

Vrijwilligers werkzaam in gemeente Den Helder zijn op dinsdag 22 oktober welkom, van 19.00 tot 21.00 uur. De eigen bijdrage is € 7,50 per persoon. Aanmelden kan tot 14 oktober 2019 bij Wendy de Koster via telefoon 088 0075 200 of e-mail w.dekoster@meewering.nl.

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button