Den Helder

Kick-off Samenloop voor Hoop 2020

De Samenloop voor Hoop wordt volgend jaar weer gehouden in Den Helder. Op 13 en 14 juni 2020 vindt het evenement plaats. De SamenLoop voor Hoop is een 24 uur durende wandelestafette waarmee geld wordt opgehaald voor kankeronderzoek.

Deze 24 uur staan symbool voor de voortdurende strijd die een kankerpatiënt moet leveren. Teamgenoten wisselen elkaar in deze tijd af, zodat altijd iemand van hen aan het wandelen is. Ondertussen zorgen indrukwekkende ceremonies, een gezellige braderie en veel activiteiten ervoor dat het voor zowel de bezoekers als de deelnemers een onvergetelijk evenement is. “Tijdens de SamenLoop steunen we elkaar, staan we stil bij kanker en vieren we vooral het leven”, laat de organisatie weten.

Samenloop voor hoop is een initiatief vanuit het KWF georganiseerd door lokale mensen. Samenlopen worden in heel Nederland georganiseerd. Te samen hebben de lopen afgelopen jaar bijna 2 miljoen euro voor kankeronderzoek opgeleverd.

Kick-Off
Op woensdag 16 oktober vindt in Hotel Den Helder de kick-off samenloop plaats. Internist dr. R. Timmerman houdt een praatje over het belang van onderzoek en oncoloog verpleegkundige Ellen Beers vertelt over wat er al die jaren al beter gaat en wat nog verbeterd kan worden. Tevens wordt onder leiding van Dennis Verhoef de gehele organisatie voorgesteld, waar naderhand een ieder zich kan aanmelden die graag mee wil doen. Hetzij als team of als hulp voor de organisatie, want extra vrijwilligers zijn nodig.

Kijk voor meer informatie op samenloopvoorhoop.nl afdeling Den helder of stuur een email naar denhelder@samenloopvoorhoop.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Bovenstaand bericht is geplaatst door Ronald Boutkan, algemeen directeur van Regio Noordkop. Ronald woont in Julianadorp en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button