Uitgaan

Kunstwerken maken en zandschilderen in Informatiecentrum Kust

Informatiecentrum Kust, Zand tegen Zee organiseert in de herfstvakantie leuke activiteiten voor kinderen. Zo is er op zondag 27 oktober een workshop waarbij kinderen een kunstwerk kunnen maken van aangespoelde spullen en gejut afval.

Buiten kunnen kinderen en hun ouders spelend leren bij de watertafels. Daarna kunnen ze genieten van een welverdiend portie versgebakken poffertjes.

Zandschilderen
Ook kunnen kinderen in de herfstvakantie van dinsdag tot en met vrijdag gratis zandschilderen of een binnen- of buitenspeurtocht maken bij het informatiecentrum. Binnen is het altijd leuk met het zeepbelspel, het dieren spotten en de innovatieve zandbak.

Waar en wanneer
Kinderen zijn van harte welkom om te komen zandschilderen van dinsdag 22 tot en met vrijdag 25 oktober tussen 13.30 en 16.00 uur. Op zondag 27 oktober is Zand tegen Zee net zoals altijd geopend van 10.00 tot 17.00 uur. De activiteiten zijn er tussen 11.00 en 16.00 uur.

Informatiecentrum Kust is te vinden naast het nieuwste strand van Nederland aan de Strandweg 4 in Petten. Parkeren is gratis. Evenals de toegang en deelname aan de activiteiten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button