Uitgaan

Lederhosen en Dirndl’s tijdens Oktoberfeest 2.0

Na een zeer succesvolle eerste editie van het Oktoberfeest in Den Helder, is het zaterdag 19 oktober tijd voor Oktoberfeest 2.0 in Quelderduijn.

Die avond wordt de Evenementenhal Quelderduijn weer omgetoverd tot een Oktoberfeest 2.0 festijn. Zij die verleden jaar zijn geweest kunnen er over meepraten. In diverse social media is nog veel terug te vinden. Naast de bierpullen worden ook wijnen, frisdranken en andere drankjes geserveerd. De organisatie heeft zich de eerste editie verbaast over de grote aantallen die daadwerkelijk verkleed waren in Lederhosen en Dirndl’s. Voor 2019 zien zij graag iedereen in deze outfits.

Het predicaat 2.0 is vanwege het feit dat er weliswaar genoeg bier in de originele bierpul wordt uitgeserveerd, maar de muzikale omlijsting is anders dan de Duitse oktoberfeesten. De artiesten die op 19 oktober hun opwachting maken zijn onder andere Corry Konings, Vieze Jack, DJ Freddy Moreira en Ronny Ruysdael. Verder zullen, naast feest-DJ Jordy en Host Mats, nog andere lokale artiesten en DJ’s het feest compleet maken.

Braadworsten en gehaktballen
Het feest begint om 18.30 uur en duurt tot 01.30 uur. Voor de inwendige mens wordt ook gezorgd, de Braadworsten en Gehaktballen zullen namelijk niet ontbreken om het oktoberfeest 2.0 compleet te maken.

Meer informatie is te vinden op www.oktoberfeestdenhelder.nl.

 

 

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button