Uitgaan

Ontmoeting veteranen in Hippolytushoef

De Veteranen Contactgroep Wieringen en Hollands Kroon organiseert op vrijdag 25 oktober van 15.00 tot 18.00 uur haar maandelijkse ontmoeting.

Veteranen zijn voormalige en actief dienende militairen die hebben gediend onder oorlogsomstandigheden en hebben deelgenomen aan vredesmissies. In aanloop naar Remembrance Day worden dit jaar voorafgaand aan deze ontmoeting  ‘poppies’, klaprozen op een houten kruisje, gelegd op de graven van geallieerde vliegers op begraafplaats ‘Zandburen’ in Hippolytushoef.

Veteranen eventueel met partner en weduwen van veteranen uit de Noordkop zijn van harte welkom. De ontmoeting vindt plaats in café de Kasteleen aan Nieuwstraat 26 in Hippolytushoef. Zij zijn bereikbaar via telefoon 0227-59277.

Verzamelen
Om 14:30 uur verzamelen bij de ingang van de begraafplaats: Noordburenweg 15, 1777 NB Hippolytushoef. Voor wie met de auto komt, in de Nieuwstraat zelf of op de parkeerplaats bij de Aldi, 100 meter verder, is altijd voldoende parkeergelegenheid.

Voor vragen kan er contact opgenomen worden via telefoon 0227-592521 of d.c.doornik@quicknet.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button