112

Overval op winkel aan Brakkeveldweg (update)

Advertentie:

Een onbekende heeft woensdagavond rond 19.10 uur een tabakszaak overvallen aan de Brakkeveldweg in Den Helder. De politie is op zoek naar een magere blanke man van zo’n 1m80 lang.

De overvaller droeg donkere kleding, een parka jas met capuchon. Hij had een mes bij zich. De politie heeft inmiddels bevestigd dat een persoon gewond is geraakt. Volgens omstanders betreft het een klant die op het moment van de overval in de winkel aanwezig was.

De traumaheli kwam ook ter plaatse en landde nabij sporthal Sportlaan. Een politieauto haalde vervolgens de arts op. Behalve politie en de traumaheli waren ook twee ambulances ter plaatse. Een vertrok kort na half acht, vermoedelijk met het slachtoffer, in de richting van Alkmaar.

Wie tips heeft wordt verzocht te bellen met 0900-8844.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button