Uitgaan

Poppentheater in de herfstvakantie

De zomer is voorbij en de herfst staat voor de deur. Het is weer de hoogste tijd voor de eerste voorstellingen van familietheater Mister Geraldi. In de herfstvakantie brengen zij een tweetal voorstellingen naar de Kampanje Den Helder, op dinsdag 22 oktober, om 11.00 en 14.30 uur.

Samen met zijn dochter Ilona zal Mister Geraldi de kinderen weer laten genieten van hun oud Hollandse poppentheater ‘Ilodian’ met de avonturen van Jan Klaassen en Katrijn. Het spannende verhaal wat deze keer gespeeld wordt heet, ‘De gestolen wintervoorraad van bruine beer Koko’. Jan Klaassen helpt Koko de beer om zijn gestolen Honing terug te krijgen, hoe zullen ze dit oplossen?

Natuurlijk zal Charlie de sprekende pop ook weer van de partij zijn, met zijn ondeugende grappen en grollen. Dit belooft dus weer een fijne ochtend of middag theatervermaak te worden, voor zowel jong als oud.

Kaartverkoop
Bovengenoemde voorstellingen zijn geschikt voor kinderen vanaf 3 jaar. De locatie is de Keykeg zaal van schouwburg de Kampanje, ingang aan de Weststraat zijde via Keykeg café. Kaartjes kosten €3,50 per persoon (geen PIN aanwezig) en zijn een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Om teleurstellingen te voorkomen, wordt reserveren aangeraden. Dit is mogelijk via 0223-616096 of 0223-627041.

 

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close