Hollands KroonZakelijk

Wie wordt ondernemer van het jaar?

Advertentie:

De Bedrijvengroep Niedorp kiest wederom de Ondernemer van het Jaar. Voor dit jaar zijn vijf ondernemers genomineerd, zo is woensdag bekendgemaakt.

De Bedrijvengroep Niedorp is een groep met bijna honderd aangesloten ondernemers verspreid in het gebied van de voormalige gemeente Niedorp. Winkeliers, agrariërs, garagebedrijven en industriële ondernemingen zijn lid, maar ook voedselverwerkende bedrijven hebben zich aangesloten bij de bedrijvengroep.

De Bedrijvengroep Niedorp (BGN) zorgt voor een algemene belangenbehartiging van ondernemers op het gebied van lokale en regionale economie, ruimtelijke ordening, bedrijfsbeveiliging, verkeer en vervoer en dergelijke. Ook het netwerken probeert de Bedrijvengroep Niedorp onder het genot van een goed glas wijn te promoten. Op de homepagina van de bedrijvengroep (www.bedrijvengroepniedorp.nl) staat alle informatie over de activiteiten.

Ondernemer van het Jaar
De verkiezing van de Ondernemer van het Jaar is gelijk aan die van vorig jaar. Er zijn door de commissie Ondernemer van het jaar bedrijven genomineerd, met als thema ‘Rollende bedrijven’.

Deze genomineerden zijn:
– Van Dam Autoscooters uit Winkel
– Autobedrijf Strijder uit Kolhorn
– Autobedrijf Landman uit Winkel
– P. de Maaijer Maai & Groenvoorziening uit Winkel
– Loonbedrijf K. van der Geest uit Lutjewinkel

Bekijk hier de bedrijfspresentaties van de genomineerde bedrijven.

Vanaf volgende week worden de genomineerde bedrijven voorgesteld op de website www.bedrijvengroepniedorp.nl. Maandag 9 december 2019 begint de publieksstemming, deze duurt tot 1 januari 2020. Een ieder kan eenmaal stemmen door middel van een volledig ingevuld stemformulier, uitsluitend via de website www.bedrijvengroepniedorp.nl.

De uitslag wordt echter niet alleen door het publiek bepaald. De stemmentelling gaat als volgt:
1/3 van de stemmen worden door het publiek bepaald.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door de leden van de Bedrijvengroep.
1/3 van de stemmen wordt bepaald door een onafhankelijke jury.
Door het samenvoegen van deze verschillende stemmen ontstaan de nummers 1 t/m 3.

De winnaar van de verkiezing Ondernemer van het jaar 2019 wordt bekend gemaakt tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Bedrijvengroep Niedorp op dinsdag 7 januari 2020.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button