Uitgaan

Dieter van der Westen band in Cultuurkerkje Oudesluis

Oudesluis – “Een van de beste albums ooit gemaakt op Nederlandse bodem in dit muziekgenre.” Zo bestempelde een gezaghebbend commentaar het album “Me and you” van de Dieter van der Westen band. Muziekmagazine OOR sprak zelfs over een ‘koesterplaat’.

De broers Dieter en Eric van der Westen spelen verstilde Folkliedjes en swingende Americana van de hand van Dieter van der Westen. Na de theatertournee van afgelopen jaar met de zeskoppige Dieter van der Westen band komen de muzikale broers met een reeks bijzondere duoconcerten die in een kleine setting plaatsvinden voor een luisterend theaterpubliek. In het najaar van 2020 komt ook hun nieuwe akoestische duoalbum uit dat ze deze zomer opnamen.

Zaterdag 17 oktober komen ze optreden in Cultuurkerkje Noorderweg 14a. Aanvang 20:00 uur. Entreekosten 12,50 euro pp (incl. reservering, incl. koffie/thee bij entree)

Corona beperkingen
Er is slechts een beperkt aantal zitplaatsen beschikbaar. Kaarten alleen beschikbaar via reservering https://cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/https://cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/. Om 22:00 uur dient men het pand verlaten te hebben. Meer info op www.dietervanderwesten.com. Vooraf genieten kan via https://www.youtube.com/user/dvdwesten

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button