Hollands KroonPolitiek

Lars Ruiter stapt uit VVD-fractie Hollands Kroon

Hollands Kroon – De fractieleden van de VVD Hollands Kroon zijn deze week met hun collega Lars Ruiter gezamenlijk tot de conclusie gekomen dat verdere samenwerking niet langer mogelijk is. Ruiter stapt uit de fractie en gaat zelfstandig verder in de gemeenteraad van Hollands Kroon.

“Na verschillen van mening over meerdere onderwerpen, was de uiteindelijke aanleiding hiervoor het verschil van inzicht over de koers die de fractie voert op het dossier Datacenters. Het artikel in de Schager Courant van zaterdag 3 oktober jl. verwoordt niet het standpunt van de VVD-fractie Hollands Kroon, maar is de individuele mening van Ruiter. Hoewel dat door beide partijen wordt betreurd, is het verschil van inzicht niet overbrugbaar gebleken”, zo meldt de fractie.

Lars Ruiter heeft aangegeven op persoonlijke titel door te gaan als raadslid. De VVD-fractie houdt vast aan de afspraken zoals die in coalitieverband zijn gemaakt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button