Den HelderPolitiek

Willemsoord: noodzakelijk onderhoud kades

Den Helder – Het college van B&W heeft besloten om € 280.000,- beschikbaar te stellen voor noodzakelijk onderhoud aan een deel van de kades op Willemsoord. Het bedrag maakt onderdeel uit van het jaarlijks beschikbaar gestelde budget van € 750.000,- voor de erfgoedorganisatie.

Het noodzakelijk onderhoud vindt plaats aan de damwand aan de noordkant van gebouw 72 op Willemsoord, waar 22 meter kade vernieuwd gaat worden. Verder wordt aan de gehele westzijde en zuidzijde van het Natte Dok een kleipakket gelegd omdat deze momenteel onvoldoende stevig zijn. Door dit kleipakket blijft belasting van de kade mogelijk.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button