Hollands Kroon

DYLAN 80 treden op in Cultuurschuur

Adverentie

Hollands Kroon – Singer-songwriter Bob Dylan is dit jaar 80 jaar geworden. Om dit te vieren tourt een groep bekende muzikanten onder de naam DYLAN 80 vanaf oktober 2021 door Nederland met een programma van verschillende nummers van de legendarische muzikant. DYLAN 80 treedt op zaterdag 23 oktober 2021 om 20.00 uur op in de cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf.

Naast onbekende liedjes uit zijn beginperiode als troubadour worden ook bekende songs als Knockin’ on heaven’s door, Forever Young en Like a Rolling Stone gespeeld. De zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gereserveerd via een mail naar info@dekunstmacht.nl of bel 06 13230949. De toegangsprijs 15 euro per bezoeker, dit kan contant (en graag gepast) betaald worden aan de kassa. Tevens wordt bij de ingang gevraagd om een QR-code, papieren vaccinatie of Coronacheck.

Met basgitaar, piano, drums, veel zang en gitaren, mondharmonica, dwarsfluit, saxofoon en nog veel meer is het een programma om naar uit te kijken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button