Hollands Kroon

DYLAN 80 treden op in Cultuurschuur

Hollands Kroon – Singer-songwriter Bob Dylan is dit jaar 80 jaar geworden. Om dit te vieren tourt een groep bekende muzikanten onder de naam DYLAN 80 vanaf oktober 2021 door Nederland met een programma van verschillende nummers van de legendarische muzikant. DYLAN 80 treedt op zaterdag 23 oktober 2021 om 20.00 uur op in de cultuurschuur aan het Loggersplein 1 in Wieringerwerf.

Naast onbekende liedjes uit zijn beginperiode als troubadour worden ook bekende songs als Knockin’ on heaven’s door, Forever Young en Like a Rolling Stone gespeeld. De zaal gaat om 19.30 uur open. Kaarten kunnen in de voorverkoop worden gereserveerd via een mail naar info@dekunstmacht.nl of bel 06 13230949. De toegangsprijs 15 euro per bezoeker, dit kan contant (en graag gepast) betaald worden aan de kassa. Tevens wordt bij de ingang gevraagd om een QR-code, papieren vaccinatie of Coronacheck.

Met basgitaar, piano, drums, veel zang en gitaren, mondharmonica, dwarsfluit, saxofoon en nog veel meer is het een programma om naar uit te kijken.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (20). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button