Den Helder

Vereniging voor EHBO Sint Bernard organiseert cursus EHBO

Den Helder – De Vereniging voor EHBO Sint Bernard verzorgt op 25 oktober een nieuwe cursus EHBO. Wat komt er aan bod? Levensbedreigende letsels en ziekten, waaronder reanimatie (volwassenen en kinderen) en hevig bloedverlies. Niet bedreigende letsels en ziekten, zoals botbreuken en ziekteklachten. Buiten deze cursus organiseert de Vereniging voor EHBO Sint Bernard ook voortgezette opleidingen voor de gediplomeerde EHBO-er. Hierbij is te denken aan herhalingslessen om een diploma up-to-date te houden, EHBO bij kinderen, EHBO bij wandelletsel, maar ook evenementenhulpverlener en acute zorg bij alcohol- en drugsincidenten. Daarnaast verlenen ze ook bijstand op evenementen, zoals de Avond4daagse, Pasar Malam en Zomerdromen.

De kosten voor deze cursus zijn €140 euro. Dit is inclusief les materiaal. De lessen zullen worden gegeven op Locatie Willemsoord in gebouw 56. De Vereniging voor EHBO Sint Bernard is een vereniging voor iedereen, jong en oud, die wat wil betekenen op het gebied van hulpverlening, Dit kan zijn als ouders, grootouders, leerkrachten, vrienden of omstanders, maar ook als teamgenoot op een sportclub. Interesse? Aanmelden kan bij de verenigingen, want zij zijn zeker op zoek naar extra versterking.

Kijk voor meer info op de website https://ehbosintbernard.nl/ of neem contact op via info@ehbosintbernard.nl of 0621573924 / 0610109174

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button