Sport

JVC wint in Helderse derby, DWOW verslaat Schagen

Kop van Noord-Holland – Schagen United verloor dit weekeinde thuis met 1-3 van DWOW. Alleen Jard Mooij kwam voor de thuisploeg tot scoren (50e minuut). De openingstreffer kwam in de 24e minuut van de voet van Martijn van Oers en Yoran Kluivers besliste het duel in de laatste minuut (1-3). SU speelde op dat moment al met tien spelers, dankzij een rode kaart in de 71e minuut. DWOW staat nu zesde op de ranglijst (ZO, 3A) en Schagen op plek 8.

HCSC (ZA, 3A) verloor zaterdag de uitwedstrijd tegen DEM met 1-0. De enige treffer van de wedstrijd werd gemaakt door Jordy de Vet, in de 37e minuut. Door de nederlaag staat de ploeg uit Den Helder na drie wedstrijden vijfde in de competitie.

4A
In de 4e klasse A won Succes uit Hippolytushoef zondag met speels gemak van Sint Boys. Het werd liefst 6-0, waardoor de Wieringers nu tweede staan in de competitie, achter Texel ’94. Dat won het uitduel tegen Vesdo met 0-3, dankzij treffers van Patrick Nieboer en (2x) Yorgo Helleman. In dezelfde klasse won Winkel met 1-3 uit bij De Koog. De doelpunten voor Winkel werden gemaakt door Rick Fijnheer, Thijs Visser en Jeroen Smit. Zeemacht (Den Helder) speelde met 3-3 gelijk in het uitduel bij KSV Heerhugowaard.

JVC won in de zondagklasse 2A de Helderse derby met 2-0 van FC Den Helder. Bart Clemens zette de thuisploeg in de 27e minuut op voorsprong en in de laatste minuut van de officiële speeltijd maakte Hans Groenhuizen de tweede treffer van de middag. De wedstrijd werd zaterdagmiddag in Julianadorp gespeeld. Op de ranglijst staat JVC nu op plek 10, nog wel achter de bezoekers, die 9e staan. ZAP staat vijfde en won dit weekend met 1-5 van SEW. De goals voor ZAP werden gemaakt door Nick-PIeter Broersen, Rens Langelaan, Mike Vink (2x) en Dylana Vital.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button