Veel animo voor Beursvloer Hollands Kroon

De aanmeldingen voor de Beursvloer Hollands Kroon, georganiseerd door de Hollands Kroonse Uitdaging, stromen binnen. In totaal zijn er al zo’n vijftig inschrijvingen. Dit zijn bedrijven en organisaties die iets te bieden hebben, en verenigingen en stichtingen met een hulpvraag.

De Beurvloer is een prachtige mogelijkheid om te handelen in betrokkenheid. Inschrijven kan nog steeds. Mail daarvoor naar info@hollandskroonseuitdaging.nl of bel met Edwin Wittink op 06 51 557 633. De beursvloer is op woensdag 20 november, van 16:00 tot 18:30 uur in de Cultuurschuur in Wieringerwerf.

De Beursvloer is de plek waar bedrijven, organisaties, stichtingen en verenigingen elkaar ontmoeten, netwerken en handelen in betrokkenheid. Wat de één over heeft of graag aanbiedt, heeft voor de ander meerwaarde en andersom. Op een dynamische, laagdrempelige en leuke manier sluiten organisaties deals in de vorm van matches. Er wordt gehandeld op de Beursvloer, maar met gesloten beurzen. De onderlinge afspraken leggen beide partijen vast in een samenwerkingsformulier.

Je ontmoet bij de Beursvloer ondernemers en organisaties uit Hollands Kroon die iets willen betekenen voor een maatschappelijke organisatie in het kader van Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Denk aan hulp bij juridische zaken, specialistische expertise, materialen, faciliteiten, helpende handen of hun eigen contacten benutten voor jouw organisatie. Als dank voor het aanbod levert de vereniging of stichting een tegenprestatie. Zo wordt een match een gelijkwaardig partnerschap.

Mobiele versie afsluiten