Cultuur/Natuur

Boekpresentatie Marja Lely in School 7

Den Helder – Voormalig stadsdichter Marja Lely presenteert in School 7 haar laatste gedichtenbundel “Ach, tijd spoelt aan…”. Het boek is een overzicht van de gedichten in haar periode als stadsdichter van Den Helder, waarin zij bijna vijftig gedichten schreef voor de stad en haar inwoners.

Marja Lely was stadsdichter van Den Helder van november 2016 tot februari 2021. De gedichten die ze in deze jaren schreef zijn nu gebundeld. De gedichten worden vergezeld door Lely’s eigen gemaakte tekeningen. Deze tekeningen worden tijdens de boekpresentatie in School 7 doorlopend op een scherm vertoond. Tijdens de boekpresentatie kan de dichtbundel worden gekocht en op verzoek ook door de schrijfster worden gesigneerd.

De boekpresentatie is zaterdag 13 november om 13:30 en duurt tot 16:00 uur. Aanmelden is niet nodig. Meer informatie is te vinden op www.kopgroepbibliotheken.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button