Den HelderJeugd

Geen intocht, wel een optocht met Sinterklaas

Advertentie:

Den Helder – Hij komt, hij komt, ook dit jaar, maar wel anders dan gebruikelijk. Sinterklaas meldt zich zaterdag 13 november in de binnenstad van Den Helder, maar van een feestelijke intocht is geen sprake. Het wordt een optocht, waarbij de Sint vergezeld wordt door de Knorhanen en de Pietendansgroep van Rik Niks.

Alle kinderen met hun ouders – grootouders- vrienden en bekenden mogen meelopen in de stoet, maar vooraf opgeven is wel wenselijk. Doe dat via info@heldersebinnenstad.nl en geef hierin aan met hoeveel personen er wordt meegelopen. Daarna volgt een bericht met de straatnaam waar de kinderen om 10:45 uur klaar kunnen gaan staan.

De Sint met zijn Pieten maken vanaf 11:00 uur een rondtoer door de binnenstad van Den Helder. Daarna wandelt hij met zijn Pieten door de winkelstraten en Weekmarkt om alle verlanglijstjes en cadeautjes in ontvangst te nemen. De Pieten delen ook snoep uit aan de peuters en kleuters.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button