Cultuur/Natuur

Niet alleen dromen, maar duurzaam doen

De Helder – De besprekingen op de klimaattop zijn flink in het nieuws. En gelukkig maar, want de tijd van praten en dromen is voorbij. Het is nu tijd om actie te ondernemen. Dat dat zeker niet onmogelijk is, bewijst Florian Dirkse.

Florian Dirkse, co-founder van The Ocean Cleanup en The Green Miles vertelt daarom op vrijdag 19 november om 19:30 uur in een online lezing voor De Helderse Vallei een inspirerend verhaal over het volgen van je droom en hoe deze waar te maken. Veel mensen houden het bij dromen, Florian voert ze uit.

Na twee jaar rond de wereld zeilen had hij een missie. Het opruimen van onze oceanen. Tijdens zijn lezing vertelt hij over wat dat voor hem betekende en laat hij vele beelden zien van zijn acties en ervaringen. Florians verhaal gaat over passie, lef, uitdagingen, duurzaamheid, teamspirit, een andere weg bewandelen en durven doen.

Deelname aan de online lezing is gratis en inspirerend
Aanmelden via de website en Florian neemt de deelnemers mee in zijn duurzame enthousiasme.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button