Den HelderZakelijk

Stem op de topondernemer van Den Helder

Den Helder – Maar liefst 23 Helderse ondernemers zijn aangedragen als favoriete ondernemer. Zes daarvan maken kans op een taart en verrassingspakket. Wie van de genomineerde ondernemers blinkt uit in vakmanschap en klantgerichtheid? Inwoners kunnen daarover beslissen door hun stem uit te brengen op een van de voorgedragen ondernemers.

Van woensdag 10 november tot en met dinsdag 16 november kunnen inwoners hun stem uitbrengen en hiermee bepalen wie de zes topondernemers worden. Deze zes maken kans op een verrassingspakket en een taart. Persoonlijk bezorgd door wethouders Kees Visser en Michiel Wouters. Op 19 november, de Dag van de Ondernemer, maakt de gemeente de winnaars bekend.

Op deze ondernemers kunnen de inwoners tot en met 16 november 2021 stemmen:

Waardering voor ondernemers
“Mooi om te zien dat inwoners de ondernemers in hun omgeving zo waarderen en in het zonnetje willen zetten op de Dag van de Ondernemer. Ik ben heel benieuwd welke zes ondernemers als favoriet uit de bus komen”, aldus wethouder Michiel Wouters. Collega Kees Visser vult aan: “Als gemeente vinden wij een goede samenwerking met de ondernemers in Den Helder belangrijk. Zij zijn in veel opzichten van groot belang, zoals voor het zorgen van banen en voor een bruisende stad. Met deze actie onderstrepen we dat belang nog eens.”

Inwoners die willen stemmen kunnen zich registreren op ingesprek.denhelder.nl. Daarna kunnen zij een stem uitbrengen op de ondernemer van hun voorkeur. Stemmen kan nog tot en met dinsdag 16 november. Het blijft tot het laatste moment spannend wat dit betekent voor de eindstand.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button