Hollands Kroon

Afvalinzameling tijdens de feestdagen

Gemeente Hollands Kroon meldt dat de HVC geen bakken leegt tijdens de kerstdagen, woensdag 25 en donderdag 26 december, en op Nieuwjaarsdag, woensdag 1 januari.

Mogelijk worden de bakken rond de feestdagen op een eerder of later moment geleegd, ook als de oorspronkelijke ophaaldag niet op een feestdag valt. In de afvalkalender in de HVC afval-app of op hvcgroep.nl is binnenkort de informatie te vinden.

Ondergrondse containers kunnen door de feestdagen eerder vol zitten. Er kan dan een andere container geprobeerd worden of de zak nog even thuis bewaren. Gemeente Hollands Kroon vraagt de zakken niet naast de containers te plaatsen. De chauffeur kan dan de ondergrondse container niet goed optillen en er komt ongedierte op af.

Afvalbrengstations
De HVC afvalbrengstations zijn tijdens Eerste en Tweede Kerstdag en op Nieuwjaarsdag gesloten. Van 27 tot en met 31 december 2019 en vanaf 2 januari 2020 is iedereen weer welkom op de afvalbrengstations. Kijk voor de openingstijden in de HVC-app of op hvcgroep.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button