Uitgaan

Bijna Kerst Festival van J.C. de Dukdalf weer van start

Advertentie:

Het Bijna Kerst Festival van J.C. de Dukdalf gaat op 21 december weer van start. Deze avond is goed gevuld met vijf bands die vanuit elke hoek van Nederland komen om bij de Dukdalf in Wieringerwerf te spelen.

Met de jaren wordt het Bijna Kerst Festival steeds groter. Met vorig jaar nog vers in het geheugen, gaan de Dukkers dit jaar er weer vol tegen aan.

Van indie rock tot metalcore, er is genoeg diversiteit op de avond. Het ene moment een en energieke band, en het andere moment gaan de volume knoppen open en vliegen de snoeiende gitaren om de oren. De Duk staat bekend om het geven van goeie feesten en dat geldt ook voor deze avond bij het jongerencentrum in Wieringerwerf.

Facebook evenement.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button