Den Helder

Cybercrime voor senioren, bijeenkomst met Catherine Keyl

Advertentie:

Den Helder – De gemeente Den Helder organiseert vrijdag 19 april een informatiebijeenkomst over online criminaliteit. Het gaat dan om allerlei soorten misdaden die worden gepleegd via het internet of met behulp van computers. Denk aan online oplichting, fraude en het stelen van informatie zoals wachtwoorden of bankgegevens.

Met een gevarieerd programma wordt ingegaan op veel voorkomende manieren van (digitale) fraude en oplichting. Een panel van deskundigen beantwoordt vragen en geeft concrete tips. Niet alleen om deze vormen van oplichting te voorkomen, maar ook over hoe te handelen als iemand slachtoffer is geworden.

De bijeenkomst wordt georganiseerd in samenwerking met het ministerie van Justitie & Veiligheid, de politie, Noord-Holland Veilig en Interpolis. Na afloop van de bijeenkomst is er een informatiemarkt. Wethouder Peter de Vrij verwelkomt de bezoekers die middag en de presentatie van de bijeenkomst is in handen van presentatrice Catherine Keyl.

Aanmelden
Deelname is gratis, maar vooraf aanmelden is wel noodzakelijk. Dat kan door een e-mail te sturen naar highimpactcrimes@minjenv.nl onder vermelding van Bijeenkomst cybercrime Den Helder. De bijeenkomst duurt vrijdag 19 april van 13.30 tot 15.30 uur en vindt plaats in De Kampanje op Willemsoord. Kijk op www.maakhetzeniettemakkelijk.nl voor meer informatie over het voorkomen van (online) criminaliteit.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button