Uitgaan

Nasi Guning maaltijd bij Masoek Sadja

Tijdens de inloopmiddag in Draaikolk Den Helder bij Masoek Sadja, op dinsdag 17 december, is iedereen met enige relatie met voormalig Nederlands Indië of Molukken welkom.

De catering wordt verzorgd door Toko Intani, die deze maand een echte feestmaaltijd voorzet. Voor de bezoekers die gereserveerd hebben, is er een originele Nasi Guning maaltijd. Ds Moens zal een kerstverhaal voorlezen en er is ook een vertegenwoordiger/consulent van Pelita aanwezig.

De zaal gaat open om 13.30 uur. Toegangskaartje met lot voor de loterij kost € 3,- per persoon. Indien nog voorradig, €7,50 voor de maaltijd. De middag duurt van 14.00 tot 17.00 uur.

Het adres van de Draaikolk is Dollardlaan 202 in Den Helder. Voor meer informatie kan er contact opgenomen worden met J. van der Vlis via 0647056859.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button