Overige

Omring en DEEN schenken 50 kerstpakketten

Mantelzorgers, familie en vrijwilligers zijn voor Omring van onschatbare waarde. Zij zorgen er samen met de professionals voor dat cliënten thuis en op de woon-zorglocaties liefdevolle zorg krijgen. Zo zorgen ze voor Samen de beste zorg dichtbij. En daarom verdienen zij iets extra’s.

Kerst staat in het teken van geven en delen. Een moment om stil te staan bij een vriend, familielid, buur of kennis die het afgelopen jaar een stapje extra heeft gezet, die altijd voor iemand klaar staat en einde van dit jaar de waardering verdient. Samen met DEEN wil Omring graag mensen helpen om hun stille kracht te belonen en in het zonnetje te zetten. Dit doen ze door 50 kerstpakketten te verloten onder alle stille krachten.

Hoe werkt het?
De stille krachten kunnen worden aangemeld via omring.nl. De actie loopt tot 19 december 2019. Onder alle inzendingen worden vlak voor de kerstdagen, 24 december, 50 kerstpakketten uitgereikt.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button