Den HelderHollands Kroon

Omring en Deen schenken kerstpakketten aan ‘stille krachten’

Regio Noordkop – Mantelzorgers, familie en vrijwilligers zijn voor Omring van onschatbare waarde. Zij zorgen er samen met de professionals voor dat cliënten thuis en op de woonzorglocaties liefdevolle zorg krijgen. Samen met supermarktketen Deen geeft Omring 50 kerstpakketten weg aan deze groep mensen.

Kerst staat in het teken van geven en delen. Juist nu veel mensen het door het coronavirus extra lastig hebben. Het is een moment om stil te staan bij een vriend, familielid, buur of kennis die het afgelopen jaar een stapje extra heeft gezet, die altijd voor iemand klaar staat en einde van dit jaar de waardering verdient. Samen met DEEN wil Omring graag mensen helpen om hun stille kracht te belonen en in het zonnetje te zetten. Dit doen ze door 50 kerstpakketten te verloten onder alle stille krachten.

De stille krachten kunnen worden aangemeld via www.omring.nl/schenkeenkerstpakket. De actie loopt tot 20 december 2020. Onder alle inzendingen worden vlak voor de kerstdagen 50 kerstpakketten uitgereikt.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20), ik was studente aan het Mediacollege in Amsterdam en liep enige tijd stage bij Regio Noordkop.

Wellicht ook interessant

Back to top button