Den Helder

Oproep door gemeente voor nieuwjaarsvideo 2021

Advertentie:

Den Helder – Ieder jaar luidt de gemeente Den Helder samen met haar inwoners feestelijk het nieuwe jaar in met een nieuwjaarsreceptie. De nieuwjaarsreceptie van 2021 kan niet plaatsvinden op de manier zoals de gemeente gewend is. Daarom wil het college samen met alle inwoners proosten op het nieuwe jaar en elkaar een gezond en voorspoedig jaar toewensen door het maken van een nieuwjaarsvideo.

De nieuwjaarswensen voor het komende jaar hebben meer betekenis dan ooit. Daarom maakt de gemeente dit jaar een nieuwjaarsvideo. Iedereen mag een nieuwjaarswens voor 2021 inzenden. Door deze wensen met elkaar te delen kan iedereen toch samen het nieuwe jaar inluiden.

Tips voor het maken van het filmpje: Zoek een stille plek om de video op te nemen, het kan handig zijn om iemand anders te laten filmen, houd de telefoon horizontaal tijdens het opnemen, niet vlak voor een deur of muur staan, zorg dat er wat diepte in de achtergrond is en zorg dat er voor en na de boodschap een korte stilte zit.

Gelukkig nieuwjaar
Ook is het belangrijk om de videoboodschap tussen de vijf en tien seconden te houden en deze af te sluiten met‘Gelukkig nieuwjaar’. De video’s moeten voor 18 december ingestuurd worden per mail naar jiv@denhelder.nl. Is het bestand te groot om per mail te versturen? Dan kan het via wetransfer.com. Daarbij is het handig om bij de inzending gegevens te vermelden.

Door het inzenden van een filmpje gaan inwoners akkoord met het plaatsen op de website en sociale media van de gemeente. “Van de leukste, mooiste of ontroerendste inzendingen maakt de gemeente een compilatie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button