Hollands KroonRTV Noordkop

Snert Top 50 op Noordkop Radio

Hippolytushoef – Noordkop Radio zendt zondag 13 december een door de luisteraars samengestelde Snert Top 50 uit. Bekende, maar ook minder bekende artiesten passeren de revue gedurende een zes uur durende marathonuitzending.

Twaalf presentatoren & presentatrices verzorgen de uitzending van de Snert Top 50, ieder op zijn/haar eigen manier en ze hebben er zin in. Het begint om 12:00 uur met een selectie van de ingezonden nummers die de Top 50 niet gehaald hebben en dan start om 14:00 uur de Snert Top 50. Maak lekker een pannetje erwtensoep klaar en geniet mee van de Noordkop Radio Snert Top 50.

Het aantal luisteraars dat naar aanleiding van het verzoek via Social Media hun persoonlijke top 20 heeft ingezonden overtrof de verwachting en Noordkop Radio gaat dan ook zeker volgend jaar weer een Snert Top 50 samenstellen. De Snert Top 50 is zondag 13 december te beluisteren via 106.6FM, Ziggo Digitaal Kanaal 911 en via DAB+.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button