Hollands KroonVideoZakelijk

Autovakmeester Schaap genomineerd voor de beste garage van Nederland (video)

Breezand – Aan de Molenvaart en op de grens van Breezand en Anna Paulowna is sinds anderhalf jaar autovakmeester Schaap gevestigd. Bij dit bedrijf zijn momenteel allemaal extra blije gezichten te zien, want zij zijn door de BOVAG genomineerd voor beste onafhankelijke autobedrijf van Nederland.

In totaal zijn tien bedrijven genomineerd en in januari 2022 wordt bekend gemaakt welke drie bedrijven doorgaan naar de grote finale op 22 maart in Nieuwegein. Eigenaars Aad en zoon Kevin Schaap zijn bijzonder trots en hopen uiteraard dat zij doordringen naar die grote finale. “Maar een nominatie voor bij de beste tien is voor ons al een beloning”, aldus Aad Schaap.

De eerste selectie vond plaats op basis van onder meer klantbeoordelingen, uitstraling, recente schouwingen en financiële gezondheid. De laatste drie overgebleven zullen door een vijfkoppige jury aan de tand worden gevoeld, om zodoende tot een winnaar te komen.

Naast autovakmeester Schaap is ook Vakgarage Dirks uit Schagen genomineerd.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button