Texel

Ook boosterprik voor 60 tot 80 jarigen op Texel

Advertentie:

Texel – De afgelopen week konden Texelaars die ouder zijn dan 80 jaar terecht in het gemeentehuis in Den Burg voor de boosterprik tegen corona. Bijna 800 mensen maakten van deze gelegenheid gebruik. Vandaag is bekend geworden dat ook de inwoners in de leeftijdscategorie 60 tot 80 jaar op het eiland terecht kunnen voor hun boosterprik.

In de periode van 6 tot en met 10 januari wordt de prikruimte in het gemeentehuis weer opengesteld. De gemeente stuurt de doelgroep een uitnodigingsbrief. Op basis hiervan kan de betrokkene een afspraak maken via een speciaal telefoonnummer van de GGD. De betreffende geboortejaren worden landelijk al eerder opengesteld. Inwoners ontvangen hiervoor een brief van het RIVM.

Als mensen willen worden geprikt gelijk nadat hun geboortejaar aan de beurt is, dan wordt verwezen naar de vaccinatielocatie in Den Helder. Wil men liever op het eiland worden gevaccineerd dan is het advies om de gemeentelijke brief af te wachten.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button