Cultuur/Natuur

Dark Rosie met Nederchansons in Cultuurkerkje Oudesluis

Oudesluis – Dark Rosie, een bijzonder muzikale groep met Nederchansons, treedt zaterdag 25 januari op in het Cultuurkerkje Oudesluis.

Bij het verschijnen van hun tweede cd kreeg de groep veel positieve reacties. Hun muziek bleek een snaar te raken die kennelijk bij velen resoneert. Dark Rosie maakt avontuurlijke akoestische muziek met een rijk palet aan instrumenten.

Het optreden is in het Cultuurkerkje aan de Noorderweg 14a en begint 25 januari om 20.00 uur. De entree bedraagt 10 euro per persoon (incl. reservering en koffie / thee bij entree). Kaarten zijn verkrijgbaar bij de ingang of te reserveren via: www.cultuurkerkje.nl/kaartverkoop/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan berichten die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button