Hollands KroonZakelijk

Frank Muntjewerf gekozen tot ondernemer van het jaar

Anna Paulowna – Frank Muntjewerf van de firma P Muntjewerf en Co is door de Ondernemersvereniging Anna Paulowna gekozen tot Ondernemer van het jaar. Hij mocht donderdagavond de prachtige bijbehorende ring in ontvangst nemen. “Die doe ik om en ik ga er op de frees mee door de polder rijden”, zei hij trots. Dit 156 jaar bestaande bedrijf is zichzelf steeds opnieuw blijven uitvinden en dat gaf voor de jury de doorslag.

Antoine Huiberts van Expert Breezand kreeg uit handen van Rodi Media de publieksprijs uitgereikt na een heuse nek-aan-nek race met Linda van den Berg van Ma-d’r-liefjes. Deze drie finalisten hadden de meeste stemmen gekregen van de andere 147 leden van de ondernemersvereniging Anna Paulowna. Vervolgens mocht het publiek hun stem uit brengen en daar hebben duizenden mensen op gereageerd.

De startersprijs is gewonnen door Uitvaartbegeleiding Brenda Tijmes, die zij uitgereikt kreeg door Rabobank. Geen gemakkelijke branche om klanten aan je te binden, maar Brenda zorgt als uitvaart begeleidster een afscheid met een hart en dat wordt gewaardeerd.

Trefwoorden
Toon meer

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
Close