Uitgaan

Volop activiteiten bij de Dörper Activiteiten Sociëteit

Advertentie:

Hippolytushoef – De Dörper Activiteiten Sociëteit (D.A.S.) staat ook in 2020 bol van activiteiten in Dorpshuis Hippo, Kerkhofsteeg 4. Bingo, klaverjassen en biljarten zijn de evenementen die jaarlijks worden georganiseerd.

De bingoavonden zijn doorgaans op zaterdag. De eerste bingo is op 11 januari. De volgende data zijn 8 februari, 21 maart, 18 april, 9 mei, 13 juni, 12 september, 10 oktober, 14 november en 12 december. De aanvang is 20:00 uur. In de zomermaanden wordt twee keer aan bingo op donderdagavond gehouden, waarbij toeristen uiteraard ook welkom zijn. De data: 16 juli en 13 augustus.

Er is twee keer een open klaverjasweekend om het Wieringer kampioenschap. In het weekeinde van 29 februari en 1 maart wordt gestreden om de individuele titel. In het najaar, op 21 en 22 november, staat de strijd voor koppels op de kalender. Het 18e Wieringer Biljarttoernooi, waarin deelnemers van Wieringer biljartverenigingen de strijd aanbinden, wordt van vrijdag 16 t/m zondag 18 oktober gespeeld.

Sjoelen
Sjoelclub DAS-RAAK speelt wekelijks op dinsdagmiddag vanaf 13:30 uur haar competitie. Nieuwe leden zijn van harte welkom en iedereen kan vrijblijvend een middag langs komen en mee spelen.

Op donderdagmiddag is er altijd Soos. Een kaartje leggen, een partijtje biljarten zonder wedstrijdspanningen. Lekker klessen aan de bar of de ronde tafel. Verder zijn er voor de liefhebbers sjoelbakken, eventueel een spelletje darts en heb je zelf een leuk idee (bijvoorbeeld een spelletje keezen) laat het weten.

Het dorpshuis heft geen entree en wil het zo laagdrempelig mogelijk houden, iedereen is welkom. Kijk voor alle activiteiten in het dorpshuis op www.dorpshuis-hippolytushoef.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button