Den HelderJeugdSport

Tafeltennisjeugd Noordkop traint in de kou

Den Helder – Binnensporten is er natuurlijk niet bij, maar de jeugdleden van tafeltennisvereniging Noordkop gingen gewoon lekker buiten trainen. De trainers opperden deze optie, die in de eerste lock-down ook al werd gebruikt en ze waren gelijk enthousiast. Dik aangekleed kwamen ze bij de buitenlocatie aan, maar naarmate ze fanatieker gingen trainen, ging er toch wel her en der een kledingstuk uit. En het mooie? Na tien minuten trainen brak het zonnetje lekker door!

Bij het betonnen veldje bij de Scouting in de Schooten verzamelden de leden zich. De trainers hadden allemaal leuke trainingsitems mee, zoals springtouwen en skippyballen. Helaas, bij het betreden van het pad er naar toe werd al duidelijk dat het glad was en op het betonnen veld lag zelfs een heus ijslaagje. Dan maar op het naastgelegen grasveldje aan de gang. Dat ging prima, maar het was wel drassig toen het grondijs ging smelten, natte poten dus! “Ze zullen morgen wel spierpijn hebben”, vertelden de trainers na afloop. “Sporten op zo’n ondergrond ga je wel voelen.”

Eline van 10 jaar vond het heerlijk, koud heeft ze het niet gehad. Enig nadeel? Haar schoenen zogen vast in de modder, zodat ze bij het hardlopen met de conditietraining ineens op één sok en één schoen liep. Aan het einde van de training lekkere gezonde rode wangetjes en verhip, nog even een sprintje voor de foto!

Natuurlijk even goed voor de spieren zorgen met deze omstandigheden (DHfoto)
Toon meer

DHfoto

DHFoto is een vaste redactiepartner van Regio Noordkop. Het bedrijf is gevestigd in Den Helder en bereikbaar via 0223-630461.

Wellicht ook interessant

Back to top button